Política de privacitat muvon

1. Qui tracta les seves dades personals recollides mitjançant aquest lloc web?

Nova Mobilitat Compartida SLNE, el domicili social es troba al Carrer Sol 28 3B, 07001 Palma de Mallorca, Espanya, (en endavant, «Muvon» o «nosaltres») és responsable del tractament de les dades personals que li pertanyen (en endavant, el/els «Usuari (s)» o «Vostè»). Les seves dades personals fan referència a qualsevol informació que ens permeti identificar-lo, ja sigui directament o indirectament, i la qual es recopila a través d’aquest lloc web o a través de les nostres aplicacions mòbils.

2. Quin tipus de dades personals es recopilen?

2.1. Dades d’ús

La navegació pels llocs i aplicacions de Muvon (així com l’ús de qualsevol aplicació de tercers integrada i / o disponible en els mateixos) implica la comunicació a Muvon de dades d’ús, els quals s’adquireixen implícitament durant la navegació de l’usuari a través del protocol de comunicacions d’Internet (en endavant, «Dades d’Ús»).

Les dades d’ús inclouen, entre altres, les adreces IP o els noms de domini dels dispositius utilitzats pels usuaris, les adreces URI (identificador de recursos uniforme, per les seves sigles en anglès), l’hora de la sol·licitud, el mètode utilitzat per enviar la sol·licitud al servidor, la mida del fitxer rebut com a resposta, el codi numèric que indica l’estat de la resposta del servidor (resultat satisfactori, error, etc.), el país d’origen, les característiques del navegador i el sistema operatiu utilitzat per l’Usuari, els diferents detalls de temps per visita (per exemple, el temps emprat en cada pàgina dins de Muvon) i els detalls sobre la ruta seguida dins Muvon amb especial referència a la seqüència de pàgines visitades, i altres paràmetres sobre el sistema operatiu del dispositiu i / o l’entorn informàtic de l’usuari.

Les dades d’ús no es recopilen per tal d’identificar a l’Usuari. No obstant això, ha de tenir en compte que la identificació pot ser possible a través d’altres elaboracions i associacions, així com amb informació en poder de tercers.

2.2. Dades comunicades per l’Usuar i

Els Usuaris són lliures de navegar pels llocs o aplicacions de Muvon però, per utilitzar el servei, els Usuaris han de registrar-se i revelar la informació sol·licitada en els formularis corresponents de forma completa i veraç.

Sempre que un camp es descrigui com «opcional» o «no obligatori» o no estigui marcat amb el símbol «*», significa que l’Usuari és lliure de no comunicar les dades sol·licitades i que l’Usuari pot continuar amb el registre tot de l’absència d’aquesta informació. Les dades recopilades per Muvon per al registre són: nom, cognom (s), sexe, data de naixement, permís de conduir, número de telèfon mòbil i adreça. Per subscriure al butlletí de notícies, es sol·licitarà als Usuaris que facilitin la seva adreça de correu electrònic.

Les dades personals de l’Usuari es tractaran amb el consentiment previ, lliure i informat de l’Usuari i únicament per als fins descrits en la present política de privacitat.

L’ús compartit explícit, opcional i voluntari de l’adreça de correu electrònic de l’Usuari en els formularis de contacte proporcionats en Muvon implica que Muvon adquireix l’adreça de correu electrònic en qüestió, així com qualsevol altra dada comunicat, per satisfer la sol·licitud de contacte. Es convida als Usuaris a no compartir les dades de tercers tret que aquesta comunicació sigui estrictament necessària per a la sol·licitud realitzada. Els Usuaris són responsables de qualsevol dada personal de tercers obtingut, publicat o compartit a través de Muvon i confirmen que tenen el consentiment del tercer per proporcionar les dades a Muvon.

A més de la informació que es troba en aquesta política de privacitat, Muvon pot proporcionar a l’Usuari informació addicional i específica sobre altres serveis o sobre la recopilació i el tractament de dades personals a petició.

3. Amb quins fins recopila Muvon les seves dades personals?

Mitjançant la nostra pàgina web i aplicacions mòbils, Muvon li ofereix serveis de préstec de vehicles. Amb aquesta finalitat, Muvon tracta les dades personals que vostè voluntàriament proporciona Muvon per als següents fins:

a) El seu registre com a membre de Muvon i la creació del seu compte:

Aquest tractament és necessari per identificar-lo i per preparar i facilitar les seves futures reserves de préstec de vehicles amb Muvon. Les dades personals facilitades per al registre del seu compte fan referència a les dades personals que ha de proporcionar per a activar el seu compte i accedir als nostres serveis de préstec de vehicles (aquests inclouen, entre d’altres: el seu nom complet, adreça, edat, permís de conduir , telèfon, un selfie, etc.).

Si durant el registre, l’usuari tria validar la seva llicència de conduir a través de l’aplicació de Muvon, les imatges de la llicència de conduir juntament amb el seu retrat que hagi creat es recopilaran i processaran per tal de validar la llicència de conduir. Sempre que sigui possible, les dades de la llicència de conduir es llegiran electrònicament a partir de les imatges de la llicència de conduir afegides per l’usuari; en cas contrari, les dades seran transcrits manualment pel nostre equip de servei al client. Les imatges de la cara de l’usuari es compararan amb les imatges del permís de conduir de l’usuari (alineació facial). Aquests arxius d’imatge seran verificats com a part del procés de reconeixement realitzat pel nostre servei d’atenció al client. Les imatges s’emmagatzemaran com a prova permanent que la verificació de la llicència de conduir s’ha realitzat correctament, i durant el període estrictament necessari per al compliment de les obligacions legals a què Muvon està subjecte.

b) La tramitació de la seva reserva:

i. per confirmar la reserva de préstec de vehicles;

ii. per modificar o cancel·lar la seva reserva de préstec de vehicles;

iii. per posar-nos en contacte amb vostè en relació amb la seva reserva (per exemple, per proporcionar-li informació sobre la seva reserva, per enviar-li un recordatori abans de la seva arribada i sortida, per ajudar-vos o suggeriments);

iv. per gestionar la seva reserva de préstec de vehicles (lliurament i devolució del vehicle);

v. per gestionar les seves factures;

vaig veure. per gestionar el pagament dels endarreriments;

vii. per gestionar possibles reclamacions;

viii. per gestionar la recuperació de possibles danys als vehicles de Muvon;

ix. per gestionar la seva assegurança.

x. per gestionar l’accés a alguns aparcaments.

Els fins del tractament esmentats anteriorment són necessaris per a la reserva i el compliment dels termes i condicions del préstec de vehicles subscrits amb Muvon (en endavant, el «Acord de préstec de vehicles»).

c) Fins de pagament:

Aquest tractament és necessari per al compliment de l’Acord de préstec de vehicles, el qual se celebra entre vostè i Muvon. Durant la durada de la nostra relació comercial amb vostè, Muvon conservarà la informació del seu compte bancari o targeta de crèdit per facilitar el pagament de la seva subscripció i reserves.

d) Monitorització de vehicles de Muvon mitjançant l’ús de dispositius connectats a vehicles:

Muvon ofereix els seus serveis de préstec de vehicles de forma totalment digital i automatitzada a través de la plataforma de programari de ZEMTU i la tecnologia de bord del vehicle. Com a resultat, la flota d’Muvon està equipada amb dispositius que compten amb connectivitat a Internet.

La fi d’aquests dispositius i de les dades recopilades a través d’ells permet a Muvon:

i. monitoritzar l’estat, el rendiment i les funcionalitats dels vehicles Muvon. Per exemple, això permet a Muvon verificar si el nivell de la bateria del vehicle és adequat o no, etc. Aquesta informació té com a objectiu garantir que cada vehicle estigui en bones condicions de funcionament i que estigui disponible per a les reserves dels Usuaris.

ii. per identificar possibles incompliments de l’Acord de préstec de vehicles (per exemple, assegurar-se que l’Usuari (i) ha tornat el Vehicle amb el nivell suficient de càrrega, iii) ha tornat el Vehicle a la plaça d’aparcament dedicada per a això, etc. ).

Aquest tractament, destinat a protegir la integritat de la flota d’Muvon, es basa en l ‘ «interès legítim» de Muvon.

e) Monitorització de vehicles de Muvon basant-se sistemes de geolocalització i els seus dispositius d’accés a Internet:

Com a resultat, els Usuaris han de ser conscients que (i) els sistemes de geolocalització i (ii) els dispositius de connexió a Internet estan integrats en la flota de préstec de vehicles de Muvon.

Muvon ha instal·lat els sistemes de geolocalització per verificar la presència del vehicle llogat a l’aparcament de sortida correcte a l’inici del lloguer i per verificar la presència del vehicle llogat a l’aparcament de tornada correcte al final del lloguer.Aquests sistemes de geolocalització permeten Muvon assegurar-se que els Vehicles estan situats en la seva àrea designada i que estan disponibles per la seva reserva.

Aquesta informació també es farà servir per a les finalitats enumerats a continuació:

i. per prevenir qualsevol frau i / o acció perjudicial contra la seva propietat, així com per prestar un millor servei als usuaris. Per exemple, els sistemes de geolocalització permeten Muvon assegurar-se que els seus Vehicles es tornen a temps a l’aparcament designat o, de manera alternativa, (i) permetre als Usuaris estendre la seva reserva o (ii) mitigar qualsevol conseqüència per a l’Usuari el vehicle s’hagi retardat.

ii. Localització del vehicle en cas de robatori o sospita de robatori;

iii. Localització del vehicle en cas de sospita d’accident per a proporcionar assistència o tractament mèdic d’urgència.

La ubicació de l’Usuari es recopila únicament per als fins esmentats anteriorment.

Aquest tractament, destinat a protegir la integritat de la flota d’Muvon, es basa en l ‘ «interès legítim» de Muvon i és necessari per al compliment de l’Acord de préstec de vehicles entre vostè i Muvon.

f) Millora de la seva experiència de navegació:

Les Dades d’Ús de l’Usuari es tracten únicament per a permetre la navegació de l’Usuari en els llocs i aplicacions de Muvon des d’un punt de vista operatiu i tècnic i per millorar l’experiència de navegació de l’Usuari. En base a aquests Dades d’Ús, Muvon podrà adaptar el seu lloc web per garantir una navegació més fàcil i ràpida.Per exemple, les Dades d’Ús ens permeten assegurar-nos que el lloc web de Muvon sigui el més rellevant per a vostè, depenent del seu idioma i el seu país d’origen.

g) Millora dels serveis de Muvon basant-se:

i. enquestes de clients que hagi completat;

ii. el registre del seu historial de préstec de vehicles per suggerir opcions preseleccionades quan busqui una nova reserva.

Aquest tractament, el qual té l’objectiu de comprendre millor les necessitats dels membres de Muvon i d’oferir-li funcions personalitzades per millorar la seva experiència amb els productes / serveis de Muvon, es basa en l ‘ «interès legítim» de Muvon.

h) Activitats promocionals i de màrqueting, previ consentiment, a saber:

i. l’enviament de correus electrònics i missatges de text per a promocions / ofertes especials, així com anuncis i promocions personalitzats dirigits al seu interès específic sobre els productes / serveis de Muvon;

ii. l’enviament de butlletins de notícies de Muvon;

iii. l’enviament de correus electrònics sobre una reserva que vostè no va completar o l’enviament d’un resum sobre una consulta de reserva;

iv. la gestió del seu programa de fidelització;

v. l’organització de concursos / sortejos promocionals;

vaig veure. la gestió i actualització de la base de dades de clients / clients potencials de Muvon.

El tractament de màrqueting directe, és a dir, qualsevol missatge comercial de Muvon amb l’objectiu de promoure els serveis de Muvon, està subjecte a la seva consentiment exprés.

Com a excepció:

– si ja és client de Muvon i el missatge fa referència a serveis similars que ja ha adquirit, el tractament subjacent no es basarà en el seu consentiment sinó en el «interès legítim» de Muvon; i

– l’enviament de correus electrònics transaccionals (relatius, per exemple, a l’actualització dels Termes i Condicions de Préstec de Vehicles, la confirmació de la seva reserva, etc.) són necessaris per a l’execució del contracte entre vostè i Muvon.

i) Fins estadístiques:

Aquest tractament té com a objectiu la realització d’anàlisis estadístics anònims i agregats sobre les dades d’ús del client.

j) La gestió de multes:

Aquest tractament té com a objectiu:

i. transferir a l’autoritat competent rellevant, encarregada de la tramitació de les multes, la identitat del conductor que ha comès una infracció de trànsit;

ii. satisfer el procediment de cobrament de multes a què pugui estar subjecte Muvon.

Aquest tractament és obligatori per llei.

k) La gestió i l’actualització d’una llista de vigilància dels clients que presenten determinats riscos contractuals en base a:

i. incidències de pagament que hagin donat lloc a procediments judicials;

ii. accidents amb vehicles o danys repetits provocats pel client de Muvon;

iii. accidents o danys provocats voluntàriament pel client de Muvon;

iv. l’ús dels vehicles de Muvon violant els Termes i Condicions del Préstec de Vehicles.

Aquest tractament, el qual té l’objectiu de reduir l’exposició als riscos de Muvon en l’execució de l’Acord de préstec de vehicles, es basa en l ‘ «interès legítim» de Muvon.

l) El tractament de dades personals amb fins d’aplicació de la llei:

En el cas que es cometés qualsevol acte intencionat de mala conducta, frau o delicte (diferent de les infraccions de trànsit o delictes esmentats anteriorment) contra Muvon, les dades personals podrien utilitzar-se, en certes circumstàncies, per determinar responsabilitats individuals i transferir-se a les autoritats competents.

A més, les seves dades personals podran tractar-se amb la finalitat de complir amb els deures i obligacions establerts en les lleis i reglaments aplicables. L’usuari declara ser conscient que Muvon pot veure obligat a revelar dades personals a petició de les autoritats públiques competents.

Per a la seva informació completa, Muvon porta a terme cert tractament de la seva informació personal a través de «cookies» i altres rastrejadors recopilats cada vegada que visita el lloc web de Muvon. Aquest tractament es regeix per la Política de Cookies de Muvon, la qual li recomanem que revisi. Vostè pot acceptar o rebutjar aquestes galetes i altres rastrejadors seguint les instruccions proporcionades a la Política de Cookies de Muvon.

4. Qui són els destinataris de la informació personal que recollim sobre vostè?

4.1 Categories de destinataris

Les seves dades personals seran revelats, segons sigui necessari i / o rellevant per a:

a) el personal autoritzat de Muvon i les entitats del mateix grup (inclòs el grup Europcar al qual pertany Muvon) i / o entitats, si escau, pertanyents a la xarxa de franquícies de Muvon, per als fins descrits en aquesta política de privacitat ;

b) els subencargados de Muvon, els quals són proveïdors de serveis de tercers que recopilen dades per ajudar Muvon a proporcionar-seus productes / serveis. Per saber més sobre la llista o les categories d’aquests proveïdors de serveis, si us plau, feu clic aquí;

c) pel que fa a la informació tractada per al pagament de multes, a l’autoritat competent pertinent -en el país on l’Usuari va fer la reserva seu que s’ocupa de la tramitació de multes;

d) Muvon també pot revelar les seves dades personals en la mesura requerida per la llei i / o per les autoritats competents.

Les Dades comunicats es limiten a l’estrictament necessari per a la prestació dels nostres serveis. La comunicació d’aquests Dades es limitarà a el necessari perquè Muvon pugui complir les seves obligacions contractuals i legals. Sempre que Les seves dades personals es comparteixin amb un tercer, Muvon només ho farà després de la celebració d’un contracte amb el tercer en què aquest es comprometi a protegir totes les dades personals utilitzant les mesures de seguretat adequades ja no utilitzar aquestes dades personals per a fins diferents dels indicats anteriorment.

4.2 Transferències internacionals

Segons sigui necessari o útil per proporcionar-li els productes / serveis de Muvon, Muvon -per als fins aquí establerts- transferirà les seves dades personals fora de la UE a tercers, tal com s’indica a l’Annex 2.

Depenent del cas, alguns destinataris poden trobar-se en països que hagin estat reconeguts per la Comissió Europea com que garanteixen un nivell adequat de protecció o en països que no hagin estat reconeguts com que garanteixen un nivell adequat de protecció. En qualsevol cas, Muvon ha establert mesures de seguretat adequades per protegir les seves dades personals, de conformitat amb el Reglament de la UE núm 2016/679 (el «Reglament General de Protecció de Dades»).

Per a més informació pel que fa als països als quals poden transferir les seves dades personals, el seu nivell de protecció de dades i les possibles garanties establertes per Muvon, si us plau, feu clic aquí.

5. Durant quant de temps conserva Muvon les seves dades personals?

Les seves dades personals es conserven durant un període de temps diferent, en funció de les finalitats del tractament:

finalitat

Període de conservació

El seu registre com a membre de Muvon i la creació del seu compte

La seva reserva de préstec de vehicles;

Durant la durada de la relació comercial.

No obstant això, tingui en compte que:

– la informació de registre i l’historial de reserves s’arxivaran durant un període d’entre 6 i 9 mesos a partir del moment en que vostè hagi sol·licitat la cancel·lació i l’eliminació del seu compte de registre. Tal demora en l’eliminació i / o anonimització de les seves dades personals es limitarà estrictament amb la finalitat de protegir Muvon de qualsevol activitat fraudulenta o criminal;

– la informació que pugui provar un dret o que hagi de conservar-se de conformitat amb un requisit legal (com factures o proves de transaccions) podrà estar subjecta a una política d’arxivat intermedi durant un període de temps que no excedeixi el temps necessari per als fins per els que es conserva, de conformitat amb les disposicions legals aplicables.

pagament

L’única informació a la qual Muvon pot accedir pel que fa al seu mètode de pagament és la data de venciment de la targeta i el nom del titular de la mateixa.

No obstant això, aquesta informació que pugui provar un pagament està subjecta a una política de arxivat intermedi durant un període de temps de 13 mesos després del pagament efectiu d’una targeta de crèdit i de 15 mesos en el cas d’una targeta de dèbit diferit, a utilitzar si es qüestiona la transacció.

Monitorització de vehicles de Muvon mitjançant l’ús de dispositius connectats a vehicles

Fins a 9 mesos a partir de la finalització de la seva relació comercial amb Muvon.

Monitorització de vehicles Muvon basat en sistemes de geolocalització

Fins a 9 mesos a partir de la finalització de la seva relació comercial amb Muvon.

Millora de la seva experiència de navegació i dels serveis de Muvon depenent de les seves preferències

Fins a 9 mesos a partir de la finalització de la seva relació comercial amb Muvon.

Activitats de promoció i màrqueting

Per als clients de Muvon, fins a 3 anys a partir de la finalització de la relació comercial amb Muvon.

Per a clients potencials -els qui no són clients de Muvon- fins a 3 anys a partir de la recopilació de la seva informació personal O a partir de l’última sol·licitud d’informació que vostè va fer.

anàlisis estadístiques

Fins a 9 mesos a partir de la finalització de la seva relació comercial amb Muvon.

C ookies

Si us plau, comproveu la Política de Cookies de Muvon.

Pagament de multes

Pel temps necessari per identificar el conductor (o al possible conductor) responsable de la infracció que va donar lloc a la multa, el qual no pot excedir els 45 dies després de la recepció de la multa.No obstant això, la informació pertinent pot conservar durant un període més llarg de fins a 12 mesos després de la recepció de la multa, subjecte a una política de arxivat intermedi.

Les sol·licituds de l’autoritat competent que s’ocupa de la tramitació de multes al país en el qual s’ha fet la reserva s’eliminaran una vegada que Muvon hagi tramitat les sol·licituds.

La gestió i l’actualització d’una llista de vigilància dels clients que presenten determinats riscos contractuals, a saber:

i. incidències de pagament que hagin donat lloc a procediments judicials

ii. accidents amb vehicles o danys repetits provocats pel client de Muvon

iii. accidents o danys provocats voluntàriament

3 anys a partir de l’esdeveniment del fet rellevant

iv. l’ús dels vehicles de Muvon violant els Termes i Condicions del Préstec de Vehicles

5 anys a partir de l’esdeveniment d’aquest esdeveniment

6. Quins drets pot exercir respecte al tractament de les seves dades personals?

Podeu veure i / o actualitzar el seu perfil personal en qualsevol moment, el qual inclou el registre de membres, informació del conductor i informació sobre preferències de lloguer, a través de la secció «El meu perfil» accessible al lloc web de Muvon. Podrà canviar la contrasenya, actualitzar o corregir el seu número de telèfon, adreça i informació sobre el permís de conduir i actualitzar les seves preferències de lloguer de cotxes i de viatge, inclosos els mètodes de pagament.

Segons el Reglament de la UE núm 2016/679 (el «Reglament General de Protecció de Dades»), també pot beneficiar-se dels següents drets:

a) dret de «accés»: dret a obtenir la confirmació de si Muvon està tractant o no les seves dades personals i, si escau, a accedir a aquestes dades personals ia obtenir més informació sobre les característiques del seu tractament;

b) dret de «rectificació»: dret a obtenir la rectificació de dades personals inexactes o, tenint en compte les finalitats del tractament, dret que es completin les dades personals que siguin incompletes, inclusivament mitjançant una declaració addicional;

c) dret de «supressió» (o l’anomenat, «dret a l’oblit»): dret a obtenir la supressió de les dades personals en certes circumstàncies;

d) dret a «restricció»: dret a obtenir restriccions de processament sota certes circumstàncies. En cas que es restringeixi el processament de les seves dades personals, aquestes dades només podran processar posteriorment sota el seu consentiment (excepte per a fins d’emmagatzematge) i se l’informarà abans que s’aixequi la restricció de processament;

i) dret a «oposar-se»: en qualsevol moment, un dret a oposar-se al tractament de les seves dades personals per evitar que Muvon continuï amb aquest tractament:

i. quan les seves dades es tractin amb fins de màrqueting directe;

ii. quan les seves dades personals es tracten en base a l’interès legítim de Muvon.En aquest cas, es respondrà a la seva sol·licitud només si vostè proporciona als Muvon una descripció de la situació particular que legitima la seva sol·licitud i llevat que Muvon pugui demostrar motius legítims predominants a la llum de la seva situació particular.

f) dret a «retirar el seu consentiment»: quan el tractament de les seves dades personals es base en el seu consentiment, un dret a retirar el seu consentiment per al tractament de les seves dades personals en qualsevol moment i per evitar que Muvon segueixi duent a terme aquest tractament ;

g) dret a la «portabilitat de les dades»: en el cas que el tractament de les seves dades personals es base en el seu consentiment i per mitjans automatitzats, el dret a rebre les dades personals que ha proporcionat a Muvon, en un full de càlcul d’Excel ia transmetre aquestes dades a un tercer.

Si desitja exercir algun d’aquests drets, si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres a través de l’adreça de correu electrònic corresponent al seu país, tal com s’indica a continuació en l’apartat 8. A més, en els correus electrònics promocionals i de màrqueting de Muvon i altres comunicacions, Muvon també inclou instruccions sobre com donar-se de baixa.

Per protegir la seva privacitat i seguretat, prendrem mesures raonables per verificar la seva identitat abans de concedir accés o fer correccions.

Segons l’article 77 del Reglament de la UE núm 2016/679, vostè pot presentar una reclamació sobre el tractament de les seves dades personals davant l’organisme que regula la protecció de dades al seu país si considera que el tractament de les seves dades personals infringeix dit Reglament de la UE núm 2016/679.

7. Com protegeix Muvon les seves dades personals?

Muvon es compromet a protegir la informació que recopila a través d’aquest lloc web.

En particular, Muvon utilitza les mesures de seguretat físiques, tècniques i organitzatives adequades per evitar el tractament no autoritzat o il·legal, la pèrdua accidental, la destrucció o el dany de les seves dades personals.

Els sistemes Muvon estan configurats amb encriptació de dades, o tecnologies de codificació, i amb tallafocs estàndard de la indústria. Quan envieu informació personal a un lloc web de Muvon a través d’Internet, les seves dades estaran protegides pel xifrat / desxifrat SSL (Secure Sockets Layer) per garantir una transmissió segura.

Qualsevol transacció amb targeta de crèdit que realitzi a través dels llocs web de Muvon es realitza a través dels nostres proveïdors de serveis de pagament conformes a l’estàndard PCI DSS, els quals que garanteixen la seguretat i protecció dels seus mètodes i transaccions de pagament.

8. A qui dirigir-se en cas de dubte sobre el tractament de les seves dades personals?

Depenent de la fi de la seva consulta:

a) Per a qualsevol consulta general sobre el tractament de dades personals dut a terme per Muvon, si us plau, poseu-vos en contacte amb contacto@muvon.es.

b) Per exercir els seus drets (accés, rectificació, supressió, restricció, etc.):

admin@muvon.es

c) Per notificacions legals: Nova Mobilitat Compartida SLNE, Carrer Sol 28 3B 07001 Palma de Mallorca (Illes Balears) Spain.

9. Canvis a aquesta política de privacitat

Aquesta política de privacitat es va publicar el 23 de gener de 2019. En el cas de canvis a aquesta política de privacitat per part de Muvon, Muvon d’identificar aquests canvis en aquesta pàgina web.

Quan un canvi afecti a un tractament realitzat sobre la base del seu consentiment, Muvon es posarà en contacte amb vostè per obtenir un nou consentiment.


[1] Si (i) impugna l’exactitud de les dades personals, (ii) es demostra que el processament és il·legal i s’oposa a l’eliminació de les dades personals, però li agradaria sol·licitar la restricció del seu ús, (iii) Muvon ja no necessita les dades personals a les fins del processament, però vostè els requereix per a l’establiment, exercici o defensa de reclamacions legals. [2] O qualsevol altre format comunament usat i llegible per màquina. [3] El país en què té la seva residència habitual, el seu lloc de treball o el lloc de la suposada infracció.

© 2019 Muvon – Tots els drets reservats.