Per realitzar la teva primera reserva amb muvon, cal que primer et registris amb les teves dades personals a la nostra pàgina web i actualitzis el teu perfil amb el teu permís de conduir i un mètode de pagament en Zemtu, el nostre sistema de reserves.

Si ja has completat el registre, aquí tens les instruccions per accedir al cotxe i començar a conduir amb muvon. Pren-te uns minuts per llegir-les, sobretot si és la teva primera reserva.

També pots fer una ullada a les nostres FAQ o posar-te en contacte amb nosaltres si ho necessites.

Realitza la teva primera reserva

Després de finalitzar el registre, el sistema envia una petició a muvon per validar les teves dades. Aquest procés sol trigar menys de 24 hores. Passat aquest temps, entra a la web app i realitza la teva primera reserva accedint a la pestanya “vehicles”.

Reserva les hores que vagis a necessitar el cotxe i recorda que després de la reserva un altre usuari pot realitzar una reserva. És important que siguis puntual.

Accedeix al pàrquing

Jeroni, el nostre primer cotxe, està aparcat al complex de Sant Jeroni al barri de Calatrava. Acosta’t al pàrquing al carrer Pelleteria 7 i truca al número de telèfon que has rebut per SMS per obrir la porta del garatge.

Baixa la rampa i dirigeix-te a la plaça 11 travessant la planta en diagonal. Allà trobaràs a Jeroni.

Obre el cotxe

A la pestanya “Accés” del web app trobaràs el botó “Obrir cotxe”. Prem i espera uns 20-30 segons.

Trobaràs la targeta que obre i tanca el cotxe i el comandament del garatge a la guantera. No cal introduir la targeta a la ranura per posar el cotxe en marxa. Porta el comandament del cotxe amb tu mentre tinguis el cotxe reservat. Un cop finalitzada la reserva, deixa-ho de nou a la guantera per al proper usuari.

Condueix

Ajusta els retrovisors girant la roda a la porta del conductor i posa’t el cinturó.
Prem el fre i el botó “Start” per encendre el cotxe.
Prem el fre + D per avançar cap endavant.
Prem el fre + R per anar marxa enrere.
Prem el fre + P per estacionar.

Com que és un cotxe automàtic i sense marxes, la conducció es realitza únicament amb el peu dret. Oblida’t del teu peu esquerre i alterna suaument entre fre i accelerador per frenar o avançar.

Circula per zona ACIRE

Jeroni pot circular per la zona ACIRE de la Calatrava. Per sortir del casc antic, gira a la dreta cada vegada que puguis fins arribar a Avingudes. Per entrar, pots fer-ho per carrer de Santa Fe, carrer de Socors o carrer Cadena, entre Cort i Santa Eulàlia.

Càrrega

Pots carregar el cotxe en qualsevol estació gratuïta de l’illa amb la targeta MELIB que trobaràs a la guantera. També pots fer servir els carregadors sense targeta gratuïts d’alguns centres comercials (IKEA, LIDL, …) Pots consultar a temps real l’estat de la xarxa MELIB des d’aquest enllaç.

Trobaràs el cable de càrrega al maleter. El terminal blau es connecta dins el símbol de Renault al capó del cotxe. Per obrir la presa, prem el botó d’endoll del comandament.

Tens dubtes?

Truca’ns al 623 188 381 o escriu-nos a contacto@muvon.es estem aquí per ajudar-te.