Cinc cales de Mallorca que semblen piscina

Trobar la cala amb l’aigua més cristal·lina, amb menys afluència de gent i amb el millor accés possible. Aquesta és la missió que tots els que vivim a Mallorca quan arriba l’estiu, volem complir. I és que hi ha cales de tota mena, amb aigua turquesa, aigua blava, de sorra, roques, algues o pedretes. Sigui quina sigui la teva preferència a l’hora de triar una cala, nosaltres avui et portem 5 cales de Mallorca que semblen una piscina. Pren nota! 

Delta

Si no ho sabies, en aquesta zona de Mallorca hi ha uns 200 metres amb nombroses cales que es troben sota la urbanització de Maioris. Totes les zones de bany són rocoses, llevat de la que es troba al final, que té sorra. Quant a l’accés, pots fer-ho a peu per la costa des del Beach Club Mhares, que es troba a la urbanització Puig de ros, o bé des de diferents punts de la urbanització Maioris. L’aigua d’aquesta zona té un color blau intens al·lucinant. No obstant això, has de tenir en compte que el recorregut a peu que faràs dependrà de la cala o zona de bany en què decideixis quedar-te. Recordeu-vos de que al no haver restaurants o llocs on comprar menjar i beguda, has d’estar equipat amb aigua i menjar per passar un llarg dia, sens dubte val la pena quedar-se fins la posta de sol !

Delta - Cales a Mallorca que semblen piscina

Foto: Cala del Delta

Cala Es Cucó

Hem esmentat en altres posts cales que es troben a la zona costanera de la tramuntana , però no podíem parlar de cales amb aigües cristal·lines a Mallorca i no esmentar cap d’aquesta zona. Aquesta cala es troba al costat de la cala de Na Foradada, també és de roques i pedres i hauràs de caminar uns 40 minuts per arribar-hi. Però tranquil, el camí està perfectament senyalitzat i habilitat, tot i que la baixada és una mica complicada.Només els valents podran gaudir d’una cala molt poc freqüentada en un lloc idíl·lic.T’atreveixes? 

Cala Na Clara

Apuntant a l’altre extrem de l’illa, anant cap al cap de Farrutx es troba aquesta cala. És cert que Na Clara ha patit alguns canvis amb el pas dels anys, fruit d’alguns despreniments, ja que es troba sota un penya-segat. Però és un lloc totalment segur i la seva essència mediterrània continua, fent-la brillar amb tota la seva esplendor. Es troba al final de la urbanització de Betlem, que pertany al municipi d’Artà. El seu accés té una dificultat mitjana, ja que cal baixar per un sender i per una forta pendent entre roques, tot i que el recorregut no és molt llarg. És una cala poc freqüentada, de manera que hi trobaràs molta tranquil·litat i unes vistes espectaculars. Té diverses zones de bany, en què trobaràs sorra, roques i pedres.

Cala Na Clara - Cales a Mallorca que semblen piscina

Foto de Cala Na Clara: Mar Aloy

Cala en Basset

És una cala de roques situada a diversos quilòmetres de Sant Elm, a l’oest de l’illa, al municipi d’Andratx. Si no tens la possibilitat d’arribar en vaixell, pots arribar amb Muvon, que és més senzill, i més sostenible.

Hauràs d’aparcar el cotxe en una zona habilitada i després caminar per un sender durant uns dos quilòmetres aproximadament. En aquesta cala hi ha roques i pedres, però gaudiràs d’un ambient tranquil i aigües turqueses cristal·lines, ¡el més important! 

S’Arenalet d’Albarca

Quan diem que zones exòtiques com el Carib no tenen res a envejar a les platges de Mallorca ens referim a platges com aquesta, entre d’altres. S’Arenalet d’Albarca és un autèntic paradís.Està situat a la zona d’Artà, a uns 12 km del poble. L’únic accés és creuant un camí a peu, en una excursió d’una hora i mitja de durada, aproximadament. El trajecte està perfectament senyalitzat pels excursionistes, amb piles de pedra. En arribar a la zona de platja podràs gaudir de sorra blanca i fina, vistes a un penya-segat i d’unes aigües cristal·lines. Ve de gust, oi? 

Cala S'Arenalet d'Aubarca - Cales a Mallorca que semblen piscina

Foto: S’Arenalet d’Aubarca

En Muvon ens agrada sortir-nos de la norma i conèixer llocs nous, fes un cop d’ull als posts de bloc ” Rutes amb Muvon ” per veure-ho amb els teus propis ulls i inspirar-te. I la veritat és que no hi ha millor moment que l’estiu per recórrer i descobrir cales noves a Mallorca. Muvon sempre afegeix a les teves rutes i recorreguts aquest ingredient sostenible i de llibertat que d’altra manera no aconseguiries. A què esperes? Registra’t i viu l’experiència tu mateix, ¡descobrint de primera mà les cinc cales de Mallorca que semblen piscina! 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *